USS «Gerald R. Ford»:

Frekk hilsen: - Sees om ni måneder

Flyselskapet Norse Atlantic ønsker de amerikanske soldatene som har landlov i Oslo tilbake om ni måneder. Reklamesjef kaller stuntene retta mot sjøfolka for «harry».

OPPDRAG UTFØRT? Flyselskapet Norse er blant dem som utnytter at verdens største krigsskip for tida er i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
OPPDRAG UTFØRT? Flyselskapet Norse er blant dem som utnytter at verdens største krigsskip for tida er i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske hangarskipet USS «Gerald R. Ford», verdens største krigsskip, seilte inn mot Oslo onsdag formiddag.

Oslo er den første byen mannskapet på 4500 soldater kommer til, og får fri i, på lang tid.

- Vi sees

Det har blant annet gjort at baren Heidi's Bier Bar ved Rådhuset nå tar imot betaling i dollar. De har også utvidet åpningstidene og oppbemannet baren ut helga.

Norske reklamebyråer er heller ikke seine om å snu seg rundt når det skjer ting i hovedstaden.

Torsdag morgen kunne oppmerksomme forbipasserende på Aker Brygge se en ny utendørsannonse fra flyselskapet Norse Atlantic Airways.

«Missionary accomplished? We'll see you in 9 months, sailor», står det på annonsen, med bilde av et Norse-fly og prisen på en flyging fra USA til Oslo.

Kampanje omtalte saken først.

- En morsom mulighet

- Å knytte mennesker og kulturer sammen på tvers av kontinenter, er det vi lever for i Norse Atlantic, skriver Norses kommersielle direktør, Bård Nordhagen, i en e-post til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer