Strømsjokk:

Frykter 40 000 - for ett døgn

Ifølge et anslag fra lokalavisa kan Kristiansund Ballklubb få en skrekkregning etter søndagens fotballkamp: - Skal vi betale 40 000 for én dag, må vi ta noen vurderinger internt, sier driftslederen til Børsen.

RISIKERER SMELL: Strømbruken i forbindelse med søndagens eliteseriekamp i fotball mellom Kristiansund og Viking på Kristiansund stadion søndag, kan koste klubben dyrt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
RISIKERER SMELL: Strømbruken i forbindelse med søndagens eliteseriekamp i fotball mellom Kristiansund og Viking på Kristiansund stadion søndag, kan koste klubben dyrt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Publisert

I høst har strømprisene i Norge vært skyhøye. Søndag ble det satt nok en prisrekord her til lands, noe som blant andre Kristiansund Ballklubb kan få kjenne etterdønningene av.

Lokalavisa Tidens Krav har gjort utregninger som viser at KBK kan få en strømregning på over 40 000 kroner - for bare ett døgn. Overfor Børsen forteller driftsleder i fotballklubben, Truls Skar Helland, at en slik regning kan få store konsekvenser.

- Det er ikke noe vi har regnet på, men jeg håper at den summen ikke stemmer. Skulle det vise seg å være riktig, er det klart at den regningen ikke vil bli hyggelig for oss.

- På hvilken måte?

- Vi har en økonomi med små marginer, og har ikke et budsjett som tilsier slike satser. Da må vi i så fall prøve å hente inn tapet på andre måter.

- Skru opp til maks

Årsaken til at KBK kan risikere en skyhøy strømregning, er at klubben måtte gjøre banen spilleklar til søndagens Viking-kamp. Ifølge lokalavisa er KBK er den eneste klubben i Eliteserien som baserer oppvarming av banen på strømkabler, mens andre klubber bruker vannbåren varme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer