Byggebråk:

Frykter boligprosjekt skal gi prisfall

Velforening vil ikke ha 20 omsorgsboliger i nabolaget, de frykter at boligprisene skal synke.

SKULLE BYGGES: Her på dette jordet på Nordbyhagen, rett utenfor Jessheim sentrum, var det planlagt 20 omsorgsboliger. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
SKULLE BYGGES: Her på dette jordet på Nordbyhagen, rett utenfor Jessheim sentrum, var det planlagt 20 omsorgsboliger. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

RETTELSE: Etter at denne saken ble publisert på Børsen og Dagbladet er vi gjort oppmerksom på et manglende tilsvar i saken. Grunnen til dette er at Dagbladet ikke mottok tilsvaret grunnet feil kontaktinformasjon til Dagbladet. Også til opplysning: Ullensaker kommune vedtok i et kommunstyremøtet 26. oktober 2021 at de avventer behandlingen av denne saken til den kommer opp på ordinært vis. I en tidligere versjon framkommer det at politikerne har snudd. Det medfører ikke riktighet da saken ikke er formelt behandlet. JESSHEIM (Dagbladet):Etter at en bonde og den lokale Velforening protesterte, har en sak om planlegging av 20 omsorgsboliger igjen havnet på politikernes bord.

- Ullensaker har fordoblet innbyggertallet siden årtusenskiftet. Nå bor det over 40.000 mennesker i kommunen, og vi har et skrikende behov for omsorgsboliger, sier tidligere ordfører Harald Espelund (Frp) til Dagbladet.

Espelund er oppgitt over protesten, og stiller spørsmål ved ordførerens rolle.

I brevet fra velforeningen til kommunen, argumenteres det blant annet med at beboerne er skeptiske til at det bygges omsorgsboliger, på grunn av frykten for verdiforringelsen av egen bolig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer