Kilder på Stortinget beskriver situasjonen som oppsiktsvekkende før nye krisetiltak skal vedtas tirsdag.
Finanskomiteen jobber som normalt gjennom forslagene, men det foregår ingen forhandlinger mellom regjeringspartiene Høyre, KrF og Venstre og opposisjonen utenfor komiteen.
Fremskrittspartiet forhandler nemlig ikke lenger utenfor vanlig komitéarbeid.
- Nei, alle forslag behandles nå i finanskomiteen, sier Frp's Hans Andreas Limi til Dagbladet.
KIlder i opposisjonen forteller Dagbladet at det neppe blir noen enighet med storstilt pressekonferanse, slik det har vært ved tidligere krisepakker.
Det ligger altså an til en parlamentarisk slalåm, hvor regjeringen finner enighet med partier fra sak til sak.

Åpner for portforbud likevel
Reaksjoner på Frp
Det er sterke reaksjoner blant de andre partiene på Fremskrittspartiets nye linje.
En sentral kilde i et annet opposisjonsparti omtaler det som at regjeringspartiene har sluppet et Frp med krisemålinger helt løs på Stortinget.
Kilder Dagbladet har snakket med frykter dermed at det kan bli fullt kaos når den siste av en lang rekke krisepakker skal opp til votering i Stortinget tirsdag.
Dette skjer midt i en krise for landet med over 200 000 arbeidsledige, et næringsliv som blør og en uoversiktlig smittesituasjon i hovedstadsområdet.

Kilder: Sterk bekymring for smitteutviklingen
Ap, Sp og SV møttes
Fraksjonslederne i Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV møttes på Stortinget torsdag formiddag, og Dagbladet var til stede da møtet ble satt.
Tidligere har de tre partiene funnet sammen med Fremskrittspartiet om forsterkninger av tidligere krisepakker, men det skjer ikke denne gangen.
Verken Eigil Knutsen (Ap), Sigbjørn Gjelsvik (Sp) eller Kari Elisabeth Kaski (SV) ønsket å la seg intervjue i etterkant av møtet på Knutsens kontor.
Partiene vil søke å skrive seg sammen om enigheter i komiteen, særlig der partiene har fremmet forslag som ligner hverandre. Men å få til mer helhetlige løsninger kan derfor bli vanskelig.

- Høie trenger ikke være så hårsår
Kan bli kaos
Uten at Frp har forhandlet en helhetlig pakke med regjeringspartiene eller med det alternative flertallet i «firerbanden» - Ap, Sp og SV - sier kilder at et i verste fall kan bli slik at partiene fremmer sine egne forslag i Stortinget.
Da vil det voteres over hvert enkelt forslag punkt for punkt.
Det ville i så fall vært et mareritt for regjeringen, som skulle gjennomføre de ulike vedtakene. Slik det ligger an nå vil regjeringen trolig få gjennomslag for hovedpunktene i krisepakken, men på enkelte punkter kan den endelige avklaringen komme først i stortingssalen tirsdag.
Samtalene i komiteen beskrives tross alt som konstruktive.