Putins datter:

Full forvirring om hemmelig svigersønn

Putins eldste datter Marias privatliv er godt skjult for offentligheten. Likevel finnes det en rekke opplysninger som knytter henne til nederlenderen Jorrit Faassen.

MEKTIG DATTER: Maria Vorontsova er utdannet innen medisin ved statsuniversitetet i Moskva. Her taler hun ved Nasjonalt medisinsk forskningssenter for endokrinologi i juli 2021. Foto: Dmitry Feoktistov/TASS/Sipa USA/NTB
MEKTIG DATTER: Maria Vorontsova er utdannet innen medisin ved statsuniversitetet i Moskva. Her taler hun ved Nasjonalt medisinsk forskningssenter for endokrinologi i juli 2021. Foto: Dmitry Feoktistov/TASS/Sipa USA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av april ble det kjent at amerikanske myndigheter innførte sanksjoner mot Vladimir Putins to døtre, Katerina Tikhonova (34) og Maria Vorontsova (36), fordi Det hvite hus mener de er med på å skjule verdiene hans i utlandet.

Maria og Katarina er Putins døtre fra hans tidligere ekteskap til Ljudmila Putina (64).

Putin har lenge forsøkt å holde familien sin unna offentlighetens søkelys. Da han ble verdenskjent president ble den oppgaven derimot vanskeligere, og litt og litt informasjon har kommet fram om familiemedlemmene i pressen.

Det er for eksempel flere opplysninger som tyder på at den eldste av de to døtrene, Maria, skal ha eller har hatt et forhold til den nederlandske mannen Jorrit Faassen (42).

- Helt feil

Ifølge Current Time and Meduza, gjengitt i RFE/RL, en medieorganisasjon som jobber for å rapportere usensurerte nyheter i land der det ikke er fri presse, skal en adresse Faassen brukte i Moskva være registrert på skjøtet til en tomt i Amsterdam. De skal også ha funnet ut at det som skal ha vært Maria og Faassen bestilte mat til en adresse i et fasjonabelt leilighetskompleks i Moskva nær Kreml.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer