Full forvirring om salg av luksusgård

Jens Ulltveit-Moe avviser overfor Børsen at Fornebu hovedgård er solgt.

IKKE SOLGT LIKEVEL: Jens Ulltveit-Moe nekter for å ha solgt Fornebu hovedgård, slik flere medier meldte i går. Foto: Erlend Bjørtvedt / Wikimedia Commons
IKKE SOLGT LIKEVEL: Jens Ulltveit-Moe nekter for å ha solgt Fornebu hovedgård, slik flere medier meldte i går. Foto: Erlend Bjørtvedt / Wikimedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er brutt ut full forvirring rundt salget av Fornebu hovedgård.

Den ærverdige eiendommen brukes i dag som hovedkontor for milliardær og investor Jens Ulltveit-Moes selskap Umoe Gruppen.

Dagens Næringsliv meldte i går og over sin papirførsteside i dag at eiendommen er solgt. Det samme meldte Aftenposten og en rekke andre medier i går.

DN skriver at kjøper er Tinholt Eiendom og Stegg Eiendom, og siterer partner Terje Tinholt.

- Vi har kjøpt eiendommen, og har mange spennende planer for den. Jeg tok kontakt med Jens etter at jeg så han solgte Rec-aksjene, og begynte samtaler før jul. Vi kom til enighet for 10–14 dager siden, sier Tinholt til Dagens Næringsliv.

- Ikke solgt

Men så enkelt var det tydeligvis ikke. Nå rykker milliardær Ulltveit-Moe ut i Aftenposten og avkrefter at eiendommen er blitt solgt.

- Umoes hovedkvarter er ikke solgt. Ingen kontrakt er underskrevet. Jeg ønsker å selge hovedkvarteret fordi det er for stort og Umoe restauranter har ledig plass for konsernledelsen. Men Fornebu hovedgård er ennå ikke solgt, sier han.

Tinholt oppgir overfor DN i dag at aksepten for salget er gitt fra Ulltveit-Moe og styret, og at de nå arbeider med det tekniske rundt oppgjøret. Til Aftenposten sier han i dag at det er inngått en avtale om kjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer