«Harryhandel:»

Full jubel: - Vi er tilbake

Senterleder ved Nordby Shoppingcenter, Ståle Løvheim, jubler etter en fantastisk Kristi himmelfartsdag på det populære kjøpesenteret.

JUBELDAG: Senterlederen for Nordby kjøpesenter melder om svært gode tall for handelen Kristi himmelfartsdag. Foto: Audun Braastad / NTB
JUBELDAG: Senterlederen for Nordby kjøpesenter melder om svært gode tall for handelen Kristi himmelfartsdag. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke har nordmenn valfartet til svenskegrensa i jakten på billige mat- og drikkevarer. Særlig helger og helligdager har vist seg å være en gullgruve for Nordby Shoppingcenter. Kristi himmelfartsdag ble intet unntak, forteller senterlederen.

- De fleste parkeringsplassene har vært fulle og det har vært enormt mye folk, sier senterleder Ståle Løvheim til Børsen torsdag kveld.

Fredag morgen tikket de tallene som viste antall besøkende og den totale omsetningen for Kristi himmelfartsdag inn.

De viser at rundt 37 500 personer tok turen til senteret torsdag.

- Avhengige av sånne dager

- Det er så enkelt som at når nordmenn har fri, så drar de til Nordby. I ukedagene ligger vi på rundt 10 000 besøkende hver dag, men lørdager og helligdager er helt klart de beste.

Med over 40 000 besøkende torsdag, endte den totale omsetningen på 24 375 000. Det gleder senterlederen.

- Det er fantastiske tall. Vi er helt avhengig av sånne dager, sier Løvheim.

Løvheim forteller at de i rekordåret 2019 hadde en total omsetning på tett oppunder 4,8 milliarder kroner. Han legger til at de nå ligger 10-12 prosent bak rekordåret, mens tallet under pandemien var barbert ned til under én milliard

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.