Full kollaps: Alle ansatte sluttet

Bloggdronninga står nå alene i selskapet etter marerittmånedene.

KRISE: Sveriges største blogger Isabella Löwengrip, også kjent som Blondinbella, har ikke lagt skjul på at hun har slitt den siste tida. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KRISE: Sveriges største blogger Isabella Löwengrip, også kjent som Blondinbella, har ikke lagt skjul på at hun har slitt den siste tida. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vil bli en av verdens mektigste kvinner, uttalte den svenske influenseren Isabella Löwengrip (29) til Dagbladet i fjor.

Motgangen de siste månedene tyder derimot på at veien dit kan bli ekstra krevende. Påstander om blogg-fusk, innstilte USA-planer og økonomisk havari er det som har preget overskriftene om 29-åringen - som i 2018 ble utnevnt til næringslivets mektigste kvinne.

I oktober trakk influenseren i nødbremsen for å unngå konkurs i forretningsimperiet Löwengrip Invest. Selskapet, som i 2019 omsatte for 16,8 millioner svenske kroner, hadde opprinnelig ti ansatte, ifølge Expressen.

Nå har samtlige sluttet.

- Det er merkelig at vi for noen måneder siden var ti ansatte og hadde store planer om å ekspandere til USA. I stedet gikk det en annen vei for Löwengrip Invest som ikke lenger kommer til å ha noen ansatte, skriver 29-åringen i et blogginnlegg titulert «Last man (woman) standing».

- Gjennom krisen

Den siste i rekken av ansatte som forlater skipet, er Marisol Was. Hun ble rekruttert i april i fjor, og skulle opprinnelig ha ansvar for at selskapet opererte etisk og bærekraftig. I stedet har arbeidsoppgavene i stor grad omhandlet krisehåndtering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer