Full krangel: - Grelt syn

Rikingens luksusplaner har forarget naboer. Nå dreier konflikten seg om vinduene.

MILLIARDÆR: Richard Caring har en solid formue. I fem år har han stått i kamp med naboer, ifølge britisk avis. Foto: Nils Jorgensen / Shutterstock / NTB
MILLIARDÆR: Richard Caring har en solid formue. I fem år har han stått i kamp med naboer, ifølge britisk avis. Foto: Nils Jorgensen / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det ble bråk da den britiske milliardæren Richard Caring (74) nylig ville oppgradere London-eiendommen med et dusin store trær.

Han stengte nemlig veien utenfor, en fartsåre for busser og ambulanser, da trærne skulle heises på plass. Dette forarget flere naboer.

Nå er det rikingens vinduer som er gjenstand for skyts.

Det er bare siste kapittel i en femårig kamp mellom rikingen og kona på den ene sida, og mange av de rundt 500 innbyggerne i nærheten, ifølge The Guardian.

Klubb- og restaurantkonge

Caring har gjennom sitt klubb- og restaurantimperium opparbeidet seg en formue på rundt en milliard pund. Det utgjør cirka 12 milliarder kroner.

Luksushjemmet hans til en verdi av 40 millioner pund, cirka 461 millioner kroner, ligger i Londons ærverdige South Kensington - der disputten nå utspiller seg.

Han nekter å fjerne tre «uoverensstemmende og dominerende» vinduer fra huset sitt, til tross for at et lokalt eiendomsutvalg har utstedt et varsel som pålegger ham å gjøre det.

Nabo David Erb, som heller ikke var begeistret for Carings treprosjekt, raser mot milliardærens vinduer. Han hevder Carings boligprosjekt allerede har overskredet bygningsmassegrensene vesentlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.