Rekordhøyt tips

Ga 142 000 kroner for pølser og sylteagurk

Flere reagerer på restaurantens avgjørelse.

OVERRASKET: De ansatte på The Stumble inn trodde ikke sine egne øyne, da de så summen som mannen hadde lagt igjen. Foto: Twitter
OVERRASKET: De ansatte på The Stumble inn trodde ikke sine egne øyne, da de så summen som mannen hadde lagt igjen. Foto: Twitter Vis mer
Publisert

- Han sa bare at vi hadde jobbet veldig hardt og at han ville gjøre noe hyggelig. Mannen ville virkelig at vi skulle ha pengene.

Det sier bartenderen Michelle Mccudden ved restauranten The Stumble Inn i New Hampshire til NBC Boston, etter at de tidligere denne uka fikk besøk av det hun omtaler som en mystisk mann.

Han bestilte deretter et par pølser, noen drinker, og fritert sylteagurk, et måltid som i utgangspunktet kom på rett over 37 dollar.

Deles

Da det var tid for å betale, ble de ansatte på restauranten svært overrasket. Mannen hadde nemlig lagt igjen 16 000 dollar i tips.

Totalt hadde mannen lagt igjen rett i overkant av 142 000 norske kroner ifølge dagens valutakurser.

- Jeg trodde at det var en feil, sier restaurantens eier Mike Zarella til kanalen.

Han forteller videre at alle de ansatte som var på jobb den kvelden, inkludert kokkene, deler tipset seg imellom.

- Vi gikk alle bort for å takke ham. Det har vært et virkelig tøft år for oss. At noen gjør noe slikt, har virkelig gjenopprettet min tro på menneskeheten, sier han til kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.