Petter Northug om kryptomarkedet

- Ganske brutale tider

Den tidligere langrennsstjernen Petter Northug innrømmer at kryptomarkedet er tøft for tiden.

KRYPTO: Petter Northug har vist stor interesse for kryptovaluta. Foto: Terje Pedersen / NTB
KRYPTO: Petter Northug har vist stor interesse for kryptovaluta. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vinter gikk tidligere langrennsstjerne Petter Northug inn på eiersiden av Investornytt. Der deler han sine tanker om sine investeringer med leserne. Onsdag dukket han opp som paneldeltaker under «The Crucible: Blockchain beyond the hype» på nasjonalmuseet i Oslo, ifølge Finansavisen.

Northug har lenge vist interesse for kryptovaluta og såkalt blokkjedeteknologi, som ifølge snl.no er en desentralisert og distribuert «regnskapsbok» som gjør det mulig å registrere, spore og synliggjøre alle digitale transaksjoner.

Overfor Finansavisen røper han sine egne tanker rundt dagens kryptomarked.

- Det er vel ikke bare kryptomarkedet som faller, men alt - hele markedet, og det er brutalt. Det blir spennende å se hvilken vei dette går, forteller Northug til avisa.

Han legger til:

- Jeg har heldigvis ikke noen følelser i forhold til markedet. Jeg blir ikke lei meg eller skuffet når det går dårlig, men jeg synes det er spennende å følge med på det som skjer, hvor markedet skal og hvor lenge dette vedvarer. Så langt er det likevel bare dystre spådommer, det er ingen som øyner noe positivt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.