Arctic Securities:

Går av som sjef

Mads Syversen er ferdig som sjef i meglerhuset.

FERDIG SOM SJEF: Mads Syversen går over som arbeidende styreleder. Foto: NTB
FERDIG SOM SJEF: Mads Syversen går over som arbeidende styreleder. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Mads Syversen går av som sjef i meglerhuset Arctic Securities og blir arbeidende styreleder, melder Dagens Næringsliv.

Ifølge avisa overtar Peter Løvaas, som er leder for virksomhetsområdet Investment Banking & Markets i SEB, Syversens stilling.

Han starter i Arctic 1. oktober, og tar formelt over sjefstolen i første kvartal neste år.

- Min beslutning om å etter hvert gå av som administrerende direktør er et resultat av en lang tankeprosess. Etter 15 år som skipper på Arctic-skuta, synes jeg at det nå er naturlig å overlate roret til en annen. Da vi startet Arctic i 2007, var planen at jeg skulle være administrerende direktør i to år, så ble det 15, sier Syversen i en pressemelding.

Nåværende styreleder, Inge K. Hansen, går av, men fortsetter som styremedlem.

Milliardær og investor Trond Mohn, som er Actics største aksjonær, sier i pressemeldingen at han er glad for at de begge fortsetter i styret, og at han har stor tillit til selskapets kommende sjef.

– Jeg har også stor tillit til at Peter Løvaas er rett mann til å kunne fylle Mads sine sko som administrerende direktør. De to vil sammen være et sterkt team som ytterligere vil styrke Arctics posisjon i en verden og et finansmarked i sterk endring, sier han i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.