Trysil:

Gigahytte kan sette prisrekord

Med en prisantydning på 35 millioner kroner kan sportstjernas tidligere hytte bli Trysils dyreste.

35 MILLIONER: Man må ha til salt i grøten for å få råd til det som kan bli Trysils dyreste hytte. Foto: Invisio
35 MILLIONER: Man må ha til salt i grøten for å få råd til det som kan bli Trysils dyreste hytte. Foto: Invisio Vis mer
Publisert

I 1997 bygget Formel 1-legenden Michael Schumacher en gedigen hytte i Trysil.

Med ti soverom, badstue, eget spillrom og et fullverdig treningsrom var den 681 kvadratmeter store hytta sportsidolets fristed når han ikke svei gummi på Monacos brennhete asfalt.

I 2015 tok imidlertid Trysil-eventyret slutt da hytta ble solgt til den danske forretningsmannen Dennis Landbo Nielsen for 20,9 millioner kroner. Nå ligger den ute til salgs igjen - til svimlende 35 millioner kroner.

- Det har vært noen svært vanskelige emosjonelle overveielser bak den endelige beslutningen om salg av hytta. Årsaken er enkel – barna mine har nå nådd en alder hvor det er vanskelig å få dem med hver gang til Trysil, sier dansken til Dagens Næringsliv.

Han opplyser å ha brukt mellom fem og sju millioner på vedlikehold og oppgradering av eiendommen, og han selger den altså for 14 millioner kroner mer enn han selv kjøpte den for.

- Det er en unik eiendom, og det er artig å få lov til å presentere den, jeg må jo si det. Ikke minst er det artig at vi har muligheten til å sette ny prisrekord i Trysil, sier eiendomsmegler Marius Norum til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer