Trysil:

Gigahytte kan sette prisrekord

Med en prisantydning på 35 millioner kroner kan sportstjernas tidligere hytte bli Trysils dyreste.

35 MILLIONER: Man må ha til salt i grøten for å få råd til det som kan bli Trysils dyreste hytte. Foto: Invisio
35 MILLIONER: Man må ha til salt i grøten for å få råd til det som kan bli Trysils dyreste hytte. Foto: Invisio Vis mer
Publisert

I 1997 bygget Formel 1-legenden Michael Schumacher en gedigen hytte i Trysil.

Med ti soverom, badstue, eget spillrom og et fullverdig treningsrom var den 681 kvadratmeter store hytta sportsidolets fristed når han ikke svei gummi på Monacos brennhete asfalt.

I 2015 tok imidlertid Trysil-eventyret slutt da hytta ble solgt til den danske forretningsmannen Dennis Landbo Nielsen for 20,9 millioner kroner. Nå ligger den ute til salgs igjen - til svimlende 35 millioner kroner.

- Det har vært noen svært vanskelige emosjonelle overveielser bak den endelige beslutningen om salg av hytta. Årsaken er enkel – barna mine har nå nådd en alder hvor det er vanskelig å få dem med hver gang til Trysil, sier dansken til Dagens Næringsliv.

Han opplyser å ha brukt mellom fem og sju millioner på vedlikehold og oppgradering av eiendommen, og han selger den altså for 14 millioner kroner mer enn han selv kjøpte den for.

- Det er en unik eiendom, og det er artig å få lov til å presentere den, jeg må jo si det. Ikke minst er det artig at vi har muligheten til å sette ny prisrekord i Trysil, sier eiendomsmegler Marius Norum til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.