Gigakutt i ansattes julebonus

SAS-ansatte reagerer på at julebonusen krymper. - Det blir litt merkelig å være overrasket i dag, svarer SAS.

BONUS-KUTT: I lys av det harde arbeidet som ligger bak resultatet, har vi satt av 100 millioner svenske kroner, som skal deles ut til våre ansatte som bonus i 2019, skrev SAS-sjef Rickard Gustafson i fjor. Nå kutter SAS gigantbonusen med 71 millioner. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
BONUS-KUTT: I lys av det harde arbeidet som ligger bak resultatet, har vi satt av 100 millioner svenske kroner, som skal deles ut til våre ansatte som bonus i 2019, skrev SAS-sjef Rickard Gustafson i fjor. Nå kutter SAS gigantbonusen med 71 millioner. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix Vis mer
Publisert

- Det har vært flere år med fantastisk innsats fra våre ansatte for å omstille SAS. Det har ført til at man nå leverer tidenes beste resultat. Dette er en belønning for den utrolige innsatsen de har lagt ned, sa SAS' finansdirektør Torbjørn Wist til Nettavisen for ett år siden.

SAS hadde da lagt fram sitt beste resultat i moderne tid, og SAS-sjef Rickard Gustafson varslet at selskapet skulle dele ut 100 millioner kroner til de ansatte i julebonus i år.

- Når vi nå har lagt nok et år bak oss, vil jeg benytte anledningen til å takke alle ansatte i SAS for deres engasjement. Det har vært et intenst år og vi har et sterkt resultat. I lys av det harde arbeidet som ligger bak resultatet, har vi satt av 100 millioner svenske kroner, som skal deles ut til våre ansatte som bonus i 2019, skrev Gustafson i desember i fjor, ifølge Expressen.

Totalt ville det si at hver av selskapets rundt 10 000 ansatte skulle få en julebonus på opp mot 10 000 svenske kroner hver.

Aftenposten viser til at det ble oppfattet som et klapp på skuldra til de ansatte, etter at mange av dem solgte feriedager for å kunne jobbe gjennom den krevende sommeren i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer