Gikk amok - kjøpte 78 designlamper

Hadde ingen interesse av å betale millionbeløpet, ifølge politiet.

DESIGN: Den tiltalte dansken kjøpte 78 slike - Verner Panton Globe Pendel, til en samlet verdi av over en million norske kroner. Foto: Verner Pendel
DESIGN: Den tiltalte dansken kjøpte 78 slike - Verner Panton Globe Pendel, til en samlet verdi av over en million norske kroner. Foto: Verner Pendel Vis mer
Publisert

En 35-årig danske må møte i retten etter å ha kjøpt designlamper i en nettbutikk til en verdi av over en million norske kroner - uten å betale, melder TV 2 Nord.

Ifølge tiltalen kjøpte mannen fra Brønderslev på Nord-Jylland 78 lamper av typen Verner Panton Globe Pendel, til en samlet pris av 687 000 danske kroner.

Påtalemakten konstaterer at mannen «verken hadde vilje eller evne til å betale for varene», og han er derfor tiltalt for bedrageri.

TV 2 Nord har ikke fått på det rene hvordan 35-åringen stiller seg til skyldspørsmålet. Ei heller hva som har skjedd med de 78 designlampene.

Mannen er også tiltalt for narkoforbrytelser, etter at politiet fant betydelige mengder kokain og piller hjemme hos ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer