Boligsalg:

Gikk flere mill. over prisantydning

Kjøperne strakte seg langt for vinnerbudet, men kan regne med å måtte grave fram ytterligere millionbeløp.

TRENGER MER ENN ET MALINGSSTRØK: Hovedbadet i huset på Høvik illustrerer blant annet hvilket oppussingsarbeid kjøperne har foran seg. Foto: Isnitt AS / Bjørnar Solberg
TRENGER MER ENN ET MALINGSSTRØK: Hovedbadet i huset på Høvik illustrerer blant annet hvilket oppussingsarbeid kjøperne har foran seg. Foto: Isnitt AS / Bjørnar Solberg Vis mer
Publisert

«Boligen har behov for modernisering og oppgradering», understreket eiendomsmekler Edvard Chapsang i Eie da han nylig presenterte en enebolig for salg på Høvik i Bærum.

Det skremte ikke potensielle kjøpere, som videre ble bedt om å bla opp ti millioner kroner blank for oppussingsobjektet. Totalprisen som sådan endte derimot langt høyere.

Boligen inneholder blant annet fire soverom, kjøkken, to stuer, to bad, separat toalettrom - og garasje.

- Kjempetrykk

Med et bruksareal på 200 kvadratmeter, lokket eiendommen nærmere 120 registrerte interessenter. Videre fulgte en brennhet budrunde der Chapsang på et tidspunkt vekslet mellom hele seks budgivere.

- Det var et kjempetrykk. Noen av budgiverne hadde planer om å kjøpe eiendommen for å pusse opp, og deretter selge. De falt imidlertid raskt av lasset, og igjen sto tre budgivere som alle hadde et ønske og en plan om å bo der, sier mekleren til Børsen.

Til syvende og sist var det en barnefamilie som fikk tilslaget på boligen fra 1968. For å sikre seiersbudet måtte kjøper riktignok ut med ikke bare én, men 2,3 millioner kroner over prisantydning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer