Gikk på sviende nederlag i retten

«Sinnasnekker'n» Otto Robsahm tapte rettstvisten mot sin tidligere forretningspartner. Nå må han punge ut flere millioner.

MILLIONTAP: Otto "Sinnasnekker'n" Robsahm har tapt søksmål fra tidligere forret ningspartner. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB.
MILLIONTAP: Otto "Sinnasnekker'n" Robsahm har tapt søksmål fra tidligere forret ningspartner. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Otto «Sinnanekker'n» Robsahm er i Salten og Lofoten tingrett dømt til å betale en tidligere forretningspartner i Bodø seks millioner kroner, melder Avisa Nordland.

I tillegg er Robsahms selskap Team Otto AS dømt til å betale 410 230 kroner i saksomkostninger.

- Vi er helt uenige i tingrettens vurdering og vil anke dommen, skriver Robsahms advokat, Hugo R. Hansen, i en tekstmelding til Børsen.

Saksøker Daniel E. Furnes' advokat Tron-Ivan Blomsø er derimot fornøyd med at hans klient har fått medhold i søksmålet.

- De var to profesjonelle parter som inngikk en avtale. Samtidig har tingretten lagt vekt på at begge hadde roller i selskapet, sier advokat Blomsø til Avisa Nordland.

Det var D.F. Eiendom AS som saksøkte Team Otto AS.

Skumproduksjon

Samarbeidsplanene i felles selskap Trust Technologies AS begynte i 2019.

I tillegg til entreprenørvirksomhet, var forretningsideen produksjon av skum. Blant forberedelsene til skumproduksjon i Bodø, var bedriftsbesøk til firma som driver med det samme i Barcelona, går det fram av dommen.

Etter kontraktforhandlinger på meldingsplattformen Whatsapp, ble det inngått avtale om at Team Otto kjøpte eierandelen i Trust-selskapet for seks millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer