Gir ansatte penger

Obos tar grep for å unngå kollektivtransport blant de ansatte.

MUNNBIND: Regjeringen anbefaler at folk i Oslo kommune og bo- og arbeidsmarkedsregionen Indre Østfold fra mandag av bruker munnbind i kollektivtrafikken når det er fullt og umulig å holde én meter avstand. Både engangsmunnbind og tøymunnbind kan brukes. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Obos-ansatte som sykler eller går til jobb, får 750 kroner i månedspenger. Tiltaket er ment for å unngå å belaste kollektivtransporten i de store byene.

PENGER TJENT: Obos gir ansatte som sykler eller går til jobb ekstra penger i måneden. Foto: Scanpix/Shutterstock
PENGER TJENT: Obos gir ansatte som sykler eller går til jobb ekstra penger i måneden. Foto: Scanpix/Shutterstock Vis mer

Ordningen vil i første omgang gjelde fram til jul og omfatter omtrent 900 ansatte på kontorene i storbyene Oslo, Bergen og Trondheim, opplyser administrerende direktør Daniel Kjørberg Siraj i Obos til Dagens Næringsliv.

Obos ønsker dermed å følge myndighetenes råd om å ikke belaste kollektivtransporten unødvendig i storbyene, samtidig som de vil at flere kommer tilbake på kontoret.

- De to ønskene kan i utgangspunktet være motstridende. Da dukket ideen opp om å gi et positivt stimuli, sier Siraj.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer