Høyres landsmøte:

- Gir bort ei champagne-flaske hver dag

Ordkrigen mellom Høyre og Ap intensiveres etter Dagbladets intervju med Høyre-ledelsen lørdag. Ap-nestleder Bjørnar Skjæran er lei av det han kaller «typisk Høyre-tull».

KAMPKLAR STATSMINISTER: Erna Solberg er frustrert over Arbeiderpartiet, og frustrasjonen er i aller høyeste grad gjensidig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KAMPKLAR STATSMINISTER: Erna Solberg er frustrert over Arbeiderpartiet, og frustrasjonen er i aller høyeste grad gjensidig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et stort intervju med Dagbladet i går slaktet statsminister Erna Solberg (H) Arbeiderpartiets angrep på henne før helgen.

Da hadde Ap-nestleder Bjørnar Skjæran først sagt at statsministeren så sliten ut, noe Solberg likte dårlig.

- Ap er bare mot regjeringen, de har lite egen politikk. Da kommer de heller med personkarakteristikker, sa Solberg, og fikk støtte fra Høyre-nestlederne Tina Bru og Jan Tore Sanner.

Er Erna sliten?

Statsministeren sa attpåtil at hun var «sjokkert» over de politisk prioriteringene i Ap-ledelsen.

- Det der er så typisk Høyre-tull! Samtidig som Høyre bruker landsmøtet sitt til å komme med massevis av angrep på Ap, så sier Høyre at de helst bare snakker om egen politikk, kontrer Bjørnar Skjæran.

- Det er en type politisk spinn som de er alene om i Norge, legger han til.

- Du brukte nettopp fredagen på å kalle Erna Solberg sliten. I dag er det søndag, dagen før 17. mai, og du snakker om Høyre igjen?

- Jeg syns det er på sin plass å svare. I tillegg må alle partier sammenlikne sin politikk med motstanderens politikk for å fram forskjellene. Høyre bare later som om de ikke driver med sånt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer