Gisper etter sjefens sjokkbeskjed

- Jeg kunne ikke tro det jeg så.

JULEFEST: Da eiendomsselskapet «St. Johns Properties» avholdt sin årlige julefest, fikk alle de 198 ansatte en enorm overraskelse. Video: Early Light Media. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert

- Da jeg åpnet konvolutten, kunne jeg ikke tro det, sier Stephanie Ridgway til CNN.

Hun er assisterende prosjektleder hos eiendomsselskapet St. John Properties i Maryland, USA. Sammen de 197 andre ansatte ante hun lite om hva hun som ventet under den årlige julefesten i Baltimore lørdag.

- Kunne ikke tro det

- Jeg kunne ikke tro det jeg så. Jeg har ikke engang ordene for å beskrive akkurat hva jeg følte, det var bare fantastisk og utrolig. Jeg er fortsatt i sjokk. Det er definitivt livsendrende, sier hun.

Historien om de røde konvoluttene og selskapets julefest omtales nå over hele verden.

En video fra kvelden viser de ansattes gledestårer og forskrekkede ansiktsuttrykk når de endelig får beskjed å se hva som skjuler seg i konvolutten.

Sjef for St. John properties, Lawrence Maykrantz, forteller til CNN at selskapet har nådd målet sitt om å utvikle nesten 1,9 millioner kvadratmeter med eiendom. St. Johns grunnlegger, Edward St. John (81), sier ifølge Baltimore Sun at han trodde det ville ta 40 år å nå dette målet. I stedet tok det bare 14.

Som takk ønsket de å tilby sine ansatte en helt spesiell julebonus, totalt verdt 91 millioner kroner. Hver ansatt får dermed en sum basert på hvor lenge de har vært ansatt i selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer