Gjemte stjålne Rolex-klokker i skjeden

Avslørt av metalldetektor.

ROLEX: Kvinnen stjal til sammen fem Rolex-klokker, og gjemte fire av dem i skjeden. Illustasjonsfoto: Bonhams / Bournemouth News / REX / NTB Scanpix
ROLEX: Kvinnen stjal til sammen fem Rolex-klokker, og gjemte fire av dem i skjeden. Illustasjonsfoto: Bonhams / Bournemouth News / REX / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble en 29 år gammel kvinne pågrepet i Miami, anklaget for å ha stjålet fem Rolex-klokker til en verdi av 108 000 dollar, eller i overkant av 960 000 kroner.

Ifølge NBC Miami skal kvinnen ha vært på date med en mann på en nattklubb i Miami Beach-området, før de dro til hans hotellrom, der tyveriet fant sted.

Mannen skal ha gått på toalettet, og da han kom tilbake, la han merke til at en posen som inneholdt de fem luksusklokkene var borte.

Kvinnen skal ha løpt ut at hotellrommet for å komme seg inn i en taxi. Han skal ha tatt posen fra veska hennes, før kvinnen klarte å slå ham ned og løpe av gårde med klokkene.

Avslørt av metalldetektorer

Taxisjåføren som ble vitne til hendelsen ringte raskt politiet, som fant kvinnen like i nærheten. Men da var det bare én klokke i posen.

Ifølge politiets rapport skal kvinnen ha skreket og nektet å svare på spørsmål, og ble satt i varetekt. Ifølge Miami Herald skal hun ha spyttet, bitt politimenn og sparket mot bilvinduene på veien.

Da hun gikk gjennom metalldetektorene, fikk politiet imidlertid svar på hvor klokkene hadde tatt veien - hun hadde gjemt dem oppi skjeden. Kort tid etter pågripelsen sa politisjef i Miami, Armando Guzman, til avisa at denne typen lovbrudd er høyst uvanlig.

- Disse menneskene er veldig gode på å finne ofrene sine, spesielt tilreisende forretningsfolk, sa han.

Tiltalen frafalt

Nå melder samme avis at tiltalen mot kvinnen har frafalt. I flere måneder har påtalemyndigheten forsøkt å få tak i mannen som ble frastjålet klokkene, men de har ikke lykkes.

Kvinnen ble løslatt fra varetekt etter å ha betalt kausjon på 22 000 dollar.

Hva skjer da med klokkene? Mannen hadde bare bevis på at han eide én av klokkene, ifølge statsadvokaten. Det er uklart hvorvidt dette har en sammenheng med at han ikke ønsket å samarbeide med påtalemyndigheten.

De resterende fire blir derfor værende hos politiet inntil noen eventuelt tar kontakt og kan bevise eierskap.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer