Gjemte stjålne Rolex-klokker i skjeden

Avslørt av metalldetektor.

ROLEX: Kvinnen stjal til sammen fem Rolex-klokker, og gjemte fire av dem i skjeden. Illustasjonsfoto: Bonhams / Bournemouth News / REX / NTB Scanpix
ROLEX: Kvinnen stjal til sammen fem Rolex-klokker, og gjemte fire av dem i skjeden. Illustasjonsfoto: Bonhams / Bournemouth News / REX / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble en 29 år gammel kvinne pågrepet i Miami, anklaget for å ha stjålet fem Rolex-klokker til en verdi av 108 000 dollar, eller i overkant av 960 000 kroner.

Ifølge NBC Miami skal kvinnen ha vært på date med en mann på en nattklubb i Miami Beach-området, før de dro til hans hotellrom, der tyveriet fant sted.

Mannen skal ha gått på toalettet, og da han kom tilbake, la han merke til at en posen som inneholdt de fem luksusklokkene var borte.

Kvinnen skal ha løpt ut at hotellrommet for å komme seg inn i en taxi. Han skal ha tatt posen fra veska hennes, før kvinnen klarte å slå ham ned og løpe av gårde med klokkene.

Avslørt av metalldetektorer

Taxisjåføren som ble vitne til hendelsen ringte raskt politiet, som fant kvinnen like i nærheten. Men da var det bare én klokke i posen.

Ifølge politiets rapport skal kvinnen ha skreket og nektet å svare på spørsmål, og ble satt i varetekt. Ifølge Miami Herald skal hun ha spyttet, bitt politimenn og sparket mot bilvinduene på veien.

Da hun gikk gjennom metalldetektorene, fikk politiet imidlertid svar på hvor klokkene hadde tatt veien - hun hadde gjemt dem oppi skjeden. Kort tid etter pågripelsen sa politisjef i Miami, Armando Guzman, til avisa at denne typen lovbrudd er høyst uvanlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer