Gjenopptar flere ruter

SAS gjenopptar flere internasjonale flygninger i juni.

FLYR IGJEN: SAS gjenopptar flere internasjonale flygninger i juni. Selskapet gjenopptar blant annet avganger til Chicago og New York fra København.

Foto: Paul Hanna / Reuters / NTB Scanpix
FLYR IGJEN: SAS gjenopptar flere internasjonale flygninger i juni. Selskapet gjenopptar blant annet avganger til Chicago og New York fra København. Foto: Paul Hanna / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kriserammede flyselskapet SAS gjenopptar flere ruter, som følge av at en rekke land har lettet på reiserestriksjoner den siste tida.

Selskapet opplyser selv i en pressemelding at de åpner for flere ruter i og mellom de skandinaviske landene fra og med juni, men at det også gjelder noen transatlantiske ruter.

«I Norge, der SAS allerede betjener alle de 17 innenriksdestinasjonene, blir det nå også mulig å fly fra Bergen og Stavanger til København, og fra Stavanger til Aberdeen», skriver selskapet.

Videre framgår det at SAS gjenopptar flyginger fra København til Amsterdam, New York og Chicago.

SKUFFENDE: TV-fotograf Truls Ørmen Elingsen fikk seg litt av et sjokk, da han var på jobbrelatert reise med SAS. Reporter: Christian Wehus. Video: Truls Ørmen Elingsen Vis mer

I Sverige legger selskapet til fire destinasjoner fra Arlanda: Malmö, Kalmar, Ängelholm og Skellefteå. Samtidig gjenopptar SAS flyvninger fra Stockholm til Helsingfors og Åbo.

Oppskaleringen av aktiviteten i Norge, Sverige og Danmark innebærer at SAS nå dobler kapasiteten i juni, fra 15 til 30 fly i produksjon.

«I tillegg til destinasjonene og rutene som nå legges til i trafikkprogrammet, planlegger SAS å tilby flere fly og reisemål i takt med at ulike land letter på restriksjonene og etterspørselen etter reiser øker i Skandinavia og resten av verden», heter det videre.

Børsen kommer tilbake med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer