Åpnet poldørene:

- Glad man tok til fornuften

Søndag snudde regjeringen og åpner de stengte polutsalgene igjen.

- IDIOTISK: Kundene på Vinmonopolet på Grünerløkka i Oslo var ikke fornøyd med at Vinmonopolet stengte lørdag 23. januar. Video: Jeanette N. Vik / Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert

Søndag kveld ble det kjent at regjeringen snudde og at Vinmonopolet fikk åpne dørene igjen i de ti kommunene som er berørt av den engelske virusmutasjonen på Østlandet.

Dagbladet møter butikksjef på Vinmonopolet Grünerløkka, Kim Reinholdtsen, mandag - dagen etter kontrabeskjeden fra helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).

Reinholdtsen er glad for å kunne åpne dørene igjen. Han forteller at var triste miner lørdag, da utsalgsstedet på Grünerløkka måtte stenge.

- Det er jo fint å kunne gå på jobb og bidra i denne dugnaden, sier han.

Hadde en hard lørdag

Han synes det er trist at flere kunder valgte å dra ut av hjemkommunen for å handle. Lørdag formiddag var køen foran Vinmonopolet i Sandvika over hundre meter lang, og gikk over gangbrua i sentrum.

- Det er litt trist at folk ikke hører etter og gjør det som regjeringen og direktoratene anbefaler oss å gjøre. Jeg vet at mine kollegaer hadde en ganske hard lørdag ute i distriktene, sier han.

Han tror det er positivt for kundetrykket i distriktet at filialene i de ti kommunene på Østlandet får holde åpent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer