Gladmelding fra ikonisk utested

Bare måneder etter at de stengte dørene, blir det igjen liv i lokalene til ærverdige Olympen i Oslo.

ÅPNER IGJEN: Restauranten Olympen åpner dørene igjen akkurat i til julebordssesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
ÅPNER IGJEN: Restauranten Olympen åpner dørene igjen akkurat i til julebordssesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kom den triste beskjeden om at dørene til ærverdige Olympen på Grønland i Oslo, på folkemunne kalt «Lompa», skulle stenges. Også nattklubben Pigalle er en del av restauranthuset.

Det daværende eierselskapet, Fru Haugans Holding AS, hadde tatt over eierskapet året i forveien, og hadde store planer for å løfte restauranthuset til nye høyder.

Men bemanningsutfordringer og nedstengninger, kombinert med selskapets unge alder, sørget for en giftig cocktail, og de så ingen annen utvei enn å slå restauranten, som har røtter 130 år tilbake, konkurs.

Åpner til julebordsesongen

Men bare et snaut halvår etter at dørene ble stengt, er det nå klart for gjenåpning av det ikoniske stedet. Det er utelivskonsernet Flott Gjort som har overtatt Olympen, og nå er de igjen klare for å åpne dørene.

Det var Avisa Oslo som først omtalte gjenåpningen.

«Dørene åpner igjen i starten av november og rett inn i julebordssesongen», skriver Olympen på sin Facebook-side.

Utviklingssjef for Flott Gjort, Runar Skjerven Eggesvik, forteller til Børsen at han er svært glad for å kunne åpne dørene til Olympen igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer