- Glisne hyller

Vinmonopolet kommer med oppfordring og råd til kunder som ennå ikke har sikret seg varer til jula.

UTSOLGT: Flere av Vinmonopolets utsalgssteder preges av tomme hyller - som her på Lambertseter senter i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UTSOLGT: Flere av Vinmonopolets utsalgssteder preges av tomme hyller - som her på Lambertseter senter i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Vi forventer mange kunder i morgen, men tradisjonelt sett vil dagen i dag, 22. desember, være den desidert mest trafikkerte før jul, sier kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, til Børsen.

Historisk sett velger mange å utsette julehandelen på Vinmonopolet til siste uke før julaften.

Mens butikkene nå forbereder seg på en hektisk juleinnspurt, kommer Nordahl med en innstendig oppfordring til kunder som ennå ikke har sikret seg planlagte innkjøp til juleselskapet.

- Vi ser at kundene allerede er godt trent i disse handlevanene etter to år med pandemi, men vår klare anbefaling er fortsatt at man skriver en liste, tar alt på én handel, og prøver å legge handelen til formiddagstimene, sier han.

- Utsolgt

Ved flere utsalgssteder i Oslo vitner hyllene imidlertid om at mange allerede har sikret seg årets edle dråper inn mot jul. Nordahl bekrefter at flere utsalgssteder er utsolgt for enkelte varer, men forsikrer likevel kundene om at det er ingen grunn til å være engstelig.

- Det vil være noen glisne hyller visse steder, og enkelte produkter vil være utsolgt. Dette er helt naturlig i julestria. Jeg kan garantere om at det er godt med varer i butikkene, og at det finnes mange gode valgalternativer dersom du ikke finner akkurat det du er på utkikk etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer