Gresvig er konkurs

- Det blir som å øse en båt med et altfor stort hull i skroget.

KONKURS: I fjor ble det kjent at sportsbutikkene G-sport og G-Max skulle avvikles. Butikkene skulle flyttes over til Intersport-kjeden. Nå er Gresvig Retail Group, som eier butikkene, konkurs. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KONKURS: I fjor ble det kjent at sportsbutikkene G-sport og G-Max skulle avvikles. Butikkene skulle flyttes over til Intersport-kjeden. Nå er Gresvig Retail Group, som eier butikkene, konkurs. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sportskjeden Gresvig, som står bak G-sport og Intersport, er konkurs. Det opplyser styret i Gresvig Retail Group selv i en pressemelding.

Totalt består konsernet av i underkant av 95 egeneide butikker med mer enn 2200 ansatte og en omsetning i 2019 på 3,2 milliarder kroner, ifølge selskapet selv.

Administrerende direktør Lars Kristian Lindberg gir i pressemeldingen uttrykk for at han har tro på at det er mulig å finne noen som kan drifte selskapet videre.

Han viser blant annet til grunnleggende endringer i selskapet den siste tida, som å samle alle butikkene bak navnet Intersport, å rydde i varelageret og å «styrke samspillet mellom netthandel og fysiske butikker».

- Samtidig har vi en situasjon hvor dagens butikkstruktur og tilhørende kostnader ikke lar seg håndtere. Det blir som å øse en båt med et altfor stort hull i skroget. Jeg er lei for usikkerheten dette skaper for våre ansatte, men jeg mener vi har lagt et godt grunnlag som jeg håper en eventuell ny eier vil være interessert i å bygge videre på, sier Lindberg.

Ledelsen i Gresvig har foreløpig ikke besvart Børsens henvendelser mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer