Greve ranet og mishandlet

Ble overfalt i sitt eget hjem.

BRUTALT RAN: Like før halv åtte onsdag kveld, fikk politiet melding om ran ved en bolig i Skåne. Foto: NTB Scanpix
BRUTALT RAN: Like før halv åtte onsdag kveld, fikk politiet melding om ran ved en bolig i Skåne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen kunne Expressen melde at «en kjent adelsprofil» i Sverige hadde blitt ranet og mishandlet i sitt eget hjem i Skåne onsdag.

Ifølge Aftonbladet var det greven og godseier Carl Piper som ble utsatt for ugjerningen. Avisa har vært i kontakt med hans datter, Anna Piper, som opplyser at hennes far etter forholdene har det bra.

Det var like før halv åtte på kvelden politiet fikk melding om ranet. Expressen skriver at det skal det dreie seg om to gjerningspersoner, som ifølge svensk politi fikk med seg et ransutbytte fra boligen. Det er ikke kjent hvor mye eller hva som er blitt stjålet.

Ranerne skal ha brukt vold mot Piper, men han kom fra hendelsen uten alvorlige skader.

- Fornærmede som har blitt mishandlet i forbindelse med dette, er blitt undersøkt av ambulanse på stedet, men har ikke hatt behov for å bli fraktet til sykehus, sier talsperson i politiet, Evelina Olsson, til avisa.

De to ranerne skal like etter hendelsen ha flyktet fra stedet i en bil. Politiet satte inn både hundepatrulje og politihelikopter i søket etter gjerningspersonene onsdag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer