Bob Lee

Gründer drept

Teknologi-gründeren Bob Lee ble tirsdag funnet knivstukket på gata i San Francisco 43 år gammel.

KNIVSTUKKET: Teknologi-gründeren Bob Lee ble knivstukket og drept i San Francisco tirsdag, ifølge familien. Foto: MobileCoin
KNIVSTUKKET: Teknologi-gründeren Bob Lee ble knivstukket og drept i San Francisco tirsdag, ifølge familien. Foto: MobileCoin Vis mer
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Lee hadde blant annet sentral rolle i utviklingen av den mobile betalingstjenesten Cash App. Natt til tirsdag ble han funnet knivstukket på gata, ifølge familien.

Politiet i San Francisco opplyser at de fikk melding om en knivstikking i Rincon Hill-nabolaget klokka 2.35 natt til tirsdag. Da de kom til stedet fant de en mann knivstukket. Han døde seinere på sykehuset, melder New York Times.

- Min beste venn

Faren til Lee, Rick Lee, bekrefter drapet på Facebook.

- Jeg mistet nettopp min beste venn, skriver faren blant annet i innlegget.

Dødsfallet blir også bekreftet av toppsjefen i MobileCoin, Josh Goldbard, som er selskapet Lee jobbet i da han ble drept.

- Vår kjære venn og kollega, Bob Lee, gikk bort i går 43 år gammel. Han etterlater seg en kjærlig familie og gruppe nære venner og samarbeidspartnere. Bob var en dynamo, en naturkraft. Bob var ekte. Han var skapt for den verdenen som blir skapt nå. Han var et barn med drømmer, og uansett hva han forestilte seg, uansett hvor vilt, gjorde han det til virkelighet. Vi vil savne deg, Bob. Vi elsker deg, sier Goldbard i en uttalelse til CNN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer