- Grusomt. Dette blir bare verre

Den styrtrike eiendomsinvestoren Tom Hagen har holdt seg unna offentligheten i flere tiår. Nå er han siktet i en av norgeshistoriens mest omtalte forsvinningssaker.

UKJENT: Hva som skjedde i dette huset den 31. oktober 2018, er fortsatt ikke kjent for offentligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UKJENT: Hva som skjedde i dette huset den 31. oktober 2018, er fortsatt ikke kjent for offentligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Hva skjedde i det mørkebrune og hvite huset i Sloraveien i Lørenskog den 31. oktober 2018?

Spørsmålet har opptatt Lørenskogs tidligere ordfører Mette Synnøve Korsrud siden etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning ble kjent 9. januar i fjor.

Det har fortsatt ikke kommet noe svar, men tirsdag ble den savnede kvinnens milliardærektemann Tom Hagen pågrepet av politiet et steinkast unna familiehjemmet.

- Jeg reagerte med vantro. Virkelig, sier Korsrud til Børsen.

Nyheten om at kommunens desidert rikeste innbygger nå er siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone, kom som et sjokk på Korsrud.

Bakgrunnen for pågripelsen er et «samlet bevisbilde», ifølge politiet. Tom Hagen stiller seg uforstående til siktelsen, og nekter straffskyld. Det opplyser Hagens forsvarer Svein Holden til Dagbladet.

- Det har gått rykter

Det siste året har det ikke manglet på meninger i lokalmiljøet om Norges mest omtalte forsvinningsmysterium. Men Korsrud har vært tydelig overfor alle som har spurt:

- Jeg har hele veien forfektet at han ikke har hatt noe med dette å gjøre. «Det er ikke tale om», har jeg sagt. For det har gått rykter her. Folk er jo så bastante. De veit så mye, og sier så mye rart, men jeg har blankt avvist det som en mulighet, sier hun til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer