- Han burde holdt munn

Isabelle Ringnes oppsummerer sitt år under coronapandemien. Det er på godt og vondt.

RETT FRA LEVRA: Isabelle Ringnes tar for seg tysk trance-musikk, gavehysteri, Erna Solberg, Donald Trump, nyttårsforsett - og livet med ny samboer etter bruddet. Blant annet. Foto: Hans Arne Vedlogg / Dagbladet
RETT FRA LEVRA: Isabelle Ringnes tar for seg tysk trance-musikk, gavehysteri, Erna Solberg, Donald Trump, nyttårsforsett - og livet med ny samboer etter bruddet. Blant annet. Foto: Hans Arne Vedlogg / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Dette har vært det mest og minst begivenhetsrike året noensinne.

Isabelle Kristine Ringnes (32) har ganske enkelt gjort opp status. For 2020. Dette annerledesåret som unektelig har servert henne et høyreslag eller to.

Det skal riktignok understrekes:

- Jeg er på et veldig godt sted i livet. Jeg har masse energi, Equality Check går bra og jeg er takknemlig for alle de fine menneskene jeg har rundt meg.

- Ekstra spesiell jul

Hun vet nå hva det innebærer å starte bedrift to måneder før et globalt virusutbrudd. Hva isolasjon gjør med et menneske, og hvorfor en forlovelsesring bør returneres i tide.

Så har hun fundert, drøftet og tatt standpunkt. Om hvem som har vært den desidert viktigste i norsk samfunnsdebatt. Ikke minst hvem som burde holdt munn.

- Rave til kirkegården

Det skal skytes fra hofta. Men først må jula fortæres.

- Det blir heldigvis samme prosedyre som alle år, med familien oppe på Norefjell. Ettersom foreldrene mine er skilt, føles juletida ekstra spesiell når alle er samlet på hytta. Det er musikk, skål, dans og sang. Det er ingen jeg har det så gøyalt med som mamma, pappa og søsknene mine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer