Elon Musk:

- Har ikke et hjem

Verdens rikeste mann letter på sløret om forbruket sitt.

VERDENS RIKESTE: Tesla-gründer Elon Musk hevder han ikke har et hjem. Foto: NTB / Ryan Lash / TED Conferences, LLC / AFP
VERDENS RIKESTE: Tesla-gründer Elon Musk hevder han ikke har et hjem. Foto: NTB / Ryan Lash / TED Conferences, LLC / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla-gründer Elon Musk, som er verdens rikeste, hevder at han ikke har et hjem.

- Jeg eier ikke engang et hjem akkurat nå, jeg bor bokstavelig talt hos venner, sier Musk i et intervju med Chris Anderson, leder for TED-talks, ifølge Business Insider.

- Hvis jeg reiser til Bay Area, som er der de fleste av Teslas ingeniører befinner seg, bor jeg i utgangspunktet på venners ekstrarom, sier han.

Avviser høyt forbruk

Intervjuet dreide seg blant annet om milliardærer og globale forskjeller i formue. Musk avviser at han har et høyt personlig forbruk, og framholder at han verken eier en yacht eller ferierer i særlig stor grad.

- Det ville helt klar vært problematisk om jeg brukte milliarder av dollar per år på personlig forbruk, men det er ikke tilfelle, sier han.

Musk har imidlertid et privatfly han bruker hyppig.

- Det er slik at mitt personlige forbruk er høyt. Det eneste unntaket er flyet, men hvis jeg ikke bruker flyet, har jeg færre timer til å jobbe, sier han.

Musk er i skrivende stund god for om lag 269,5 milliarder dollar, ifølge Forbes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer