- Har lett etter hytte i mange år

Klienten til Tore Solberg har lett etter hytte i mange år, uten å finne den. Da må man prøve nye metoder.

VIL KJØPE: Klienten til Tore Solberg har i flere år lett etter hytte, men ikke funnet den rette. Dermed forsøker han seg på denne måten. Foto: Skjermdump
VIL KJØPE: Klienten til Tore Solberg har i flere år lett etter hytte, men ikke funnet den rette. Dermed forsøker han seg på denne måten. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

«Hytte søkes på vegne av klient, Tjøme, Brøtsø, Hvasser. Prisklasse kr 15.000.000,- - 50.000.000,-».

Annonsen eiendomsmekler Tore Solberg i Eiendomsmegler 1 Fritid Vestfold nylig publiserte har fått stor oppmerksomhet på internett.

- Leita lenge

Komiker Nils-Ingar Aadne var blant dem som moret seg med annonseteksten, og den angitte minstesummen.

«Jeg skal faen ikke ha noe drit til under 15 mill.!», som Aadne fleipete forestiller seg at personen på hyttejakt kan ha sagt.

Når Børsen mandag formiddag tar kontakt med eiendomsmekler Solberg sier han at han egentlig ikke tenker at annonsen er så veldig utradisjonell.

- Dette er rett og slett en som har lett etter hytte i mange år og ikke funnet noen. Da prøver vi dette for å signalisere til folk som har tenkt på å selge, sier Solberg.

For, påpeker han, for de aller fleste er det å selge en langvarig familieprosess. Mange hytter har vært i familiens eie i 50 - 60 år, og dermed er det ikke enkelt å ta avgjørelsen om å selge.

- Det er en vanskelig prosess, alle barna skal ha et ord med i laget. Det er mange som diskuterer det hvert eneste år, og kanskje nå, på grunn av situasjonen, er tiden inne for å vurdere salg, sier Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.