Gro og Anja Hammerseng-Edin:

Har solgt huset

- Boligen gikk for like under prisantydning.

I BOKS: Anja og Gro Hammerseng-Edin har solgt murvillaen i sistnevntes hjemby. Boligen ble lagt ut for salg like før jul. Foto: Terje Pedersen / NTB
I BOKS: Anja og Gro Hammerseng-Edin har solgt murvillaen i sistnevntes hjemby. Boligen ble lagt ut for salg like før jul. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av desember la Gro og Anja Hammerseng-Edin ut sin ærverdige enebolig på Gjøvik for salg.

Huset, som inneholder fire soverom, to bad, stue, spisestue og kjøkken, hadde en prisantydning på 5,8 millioner kroner. Få uker etter at objektet havnet på markedet, er villaen nå solgt.

Det bekrefter eiendomsmegler Runi Bjerke i Partners Eiendomsmegling til Børsen.

MURVILLA: Gro Hammerseng-Edin kjøpte opprinnelig dette huset på Gjøvik i 2011. Nå er boligen solgt. Foto: Per Melby
MURVILLA: Gro Hammerseng-Edin kjøpte opprinnelig dette huset på Gjøvik i 2011. Nå er boligen solgt. Foto: Per Melby Vis mer

- Det var stor interesse for denne særegne villaeiendommen, og vi hadde veldig mange på visning. Snaue to uker etter at vi la boligen ut på markedet, var den solgt, sier Bjerke.

Rett under prisantydning

Hun opplyser at både selger og kjøper er svært fornøyd etter handelen.

- Vi hadde tre stykker i budrunden, og det var til slutt en ung barnefamilie som satt igjen med høyeste bud. Boligen gikk for like under prisantydning, noe som er veldig bra når man befinner seg i Gjøvik-området.

Bjerke mener at den raske omsetningstida skyldes både husets sentrale beliggenhet, standard og særegenhet.

- Det er ikke mange villaeiendommer på Gjøvik, og de få som selges går gjerne videre til neste generasjon, og dermed ikke ut på det åpne markedet.

- Slått rot

Gro Hammerseng-Edin er født og oppvokst på Gjøvik, og det var hun som opprinnelig kjøpte huset i 2011 for 1,5 millioner kroner. Paret har derimot hatt sin primærbolig i Larvik i en årrekke.

- Huset har en helt spesiell god atmosfære, men nå har gutta våre og vi slått rot i en annen by, så det er på tide å la noen andre få glede av dette nydelige (synes vi) hjemmet, skrev Gro og Anja på sin Instagram-profil i desember.

Gro Hammerseng-Edin har foreløpig ikke besvart Børsens henvendelse om hussalget.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer