Gro og Anja Hammerseng-Edin:

Har solgt huset

- Boligen gikk for like under prisantydning.

I BOKS: Anja og Gro Hammerseng-Edin har solgt murvillaen i sistnevntes hjemby. Boligen ble lagt ut for salg like før jul. Foto: Terje Pedersen / NTB
I BOKS: Anja og Gro Hammerseng-Edin har solgt murvillaen i sistnevntes hjemby. Boligen ble lagt ut for salg like før jul. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av desember la Gro og Anja Hammerseng-Edin ut sin ærverdige enebolig på Gjøvik for salg.

Huset, som inneholder fire soverom, to bad, stue, spisestue og kjøkken, hadde en prisantydning på 5,8 millioner kroner. Få uker etter at objektet havnet på markedet, er villaen nå solgt.

Det bekrefter eiendomsmegler Runi Bjerke i Partners Eiendomsmegling til Børsen.

- Det var stor interesse for denne særegne villaeiendommen, og vi hadde veldig mange på visning. Snaue to uker etter at vi la boligen ut på markedet, var den solgt, sier Bjerke.

Rett under prisantydning

Hun opplyser at både selger og kjøper er svært fornøyd etter handelen.

- Vi hadde tre stykker i budrunden, og det var til slutt en ung barnefamilie som satt igjen med høyeste bud. Boligen gikk for like under prisantydning, noe som er veldig bra når man befinner seg i Gjøvik-området.

Bjerke mener at den raske omsetningstida skyldes både husets sentrale beliggenhet, standard og særegenhet.

- Det er ikke mange villaeiendommer på Gjøvik, og de få som selges går gjerne videre til neste generasjon, og dermed ikke ut på det åpne markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer