Linda Johansen:

- Har vært et mareritt

Skjønnhetsdronning Linda Johansen mener hun nå har klart å motbevise kritikerne.

SATSER VIDERE: Gründer Linda Johansen kan feire kjemperesultater i eget selskap. Nå tar hun steget inn i et nytt marked. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
SATSER VIDERE: Gründer Linda Johansen kan feire kjemperesultater i eget selskap. Nå tar hun steget inn i et nytt marked. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Tidligere hadde jeg konstant angst i magen. Nå kan jeg omsider løfte blikket og ikke være redd for at jeg står uten mat på bordet.

Gründer og skjønnhetsdronning Linda Johansen (53) kan le hele veien til banken.

I selskapets ferske årsregnskap rapporteres det om betydelig vekst i 2020. I fjor omsatte Linda JC AS for i overkant av 50 millioner kroner. Det er et byks på ti millioner fra året før.

- Voldsom gjeld

Driftsresultatet endte på 11,4 millioner kroner, en forbedring på 2,5 millioner sammenliknet med 2019.

- Dette tar jeg ikke for gitt, fortsetter hun til Børsen.

For selv om millionene drysser over selskapet og alle piler peker oppover, har veien mot suksess tidvis vært brutal. Satsingen har krevd mange tårer, våkenetter, og dype bekymringer.

- Det var en periode jeg satte meg selv i voldsom gjeld. Jeg risikerte min egen økonomi og lånte penger for å få hjulene til å gå rundt. Jeg gikk med konstant angst i magen i frykt for hva som kunne komme rundt neste sving.

- Krevende

Heller ikke 2020 har vært helt problemfritt. Tross positive regnskapstall, forteller Johansen at coronapandemien ble en enorm prøvelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer