Hastemøte: - Fikk ingen lovnad

Nordic Choice-topp Torgeir Silseth skulle helst sittet igjen med «forutsigbarhet» etter dagens Røe Isaksen-møte.

TRYGLER OM SVAR: Nordic Choice ber om at permitteringsordningen forlenges. Avbildet er hotellmogul Petter Stordalen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
TRYGLER OM SVAR: Nordic Choice ber om at permitteringsordningen forlenges. Avbildet er hotellmogul Petter Stordalen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka varslet hotellmogul og investor Petter Stordalen (57) at Nordic Choice risikerer å stå overfor masseoppsigelser dersom permitteringsordningen ikke utvides.

- Jeg er helt sikker på at Nordic Choice og andre store kjeder vil komme til å sende tusener av mennesker fra permisjon og håpet om å få en jobb, til å bli en del av den allerede altfor lange Nav-køen, uttalte Stordalen til TV 2 tirsdag.

I kjølvannet av den kritiske situasjonen, har hotellkjeden bedt om et hastemøte med statsråd Torbjørn Røe Isaksen - som fant sted onsdag. Motivasjonen bak samtalen har vært å forlenge permitteringsordningen fra 26 til 52 uker.

- Fikk ikke lovnad

Overfor Børsen uttaler administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, at de opplevde møtet som konstruktivt.

- Vi fikk lagt frem vår situasjon og vår bekymring for våre ansatte, og opplevde å bli møtt med forståelse for at reiselivsbransjen er blant de hardest rammede i krisen. Vi håpet selvfølgelig på en lovnad om at regjeringen vil forlenge permitteringsordningen utover 31. oktober, noe vi dessverre ikke fikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer