Håver inn på «Mesternes»-villaen

- Handler om å smi mens jernet er varmt.

VILLA: For første gang spilles «Mesternes Mester» inn i Norge, og dette er huset deltakerne bor i. Video: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det knyttes fortsatt stor usikkerhet til sommeren og hvordan coronasituasjonen vil påvirke nordmenns ferieplaner.

Da er et herskapshus med seks soverom, luksuriøse fasiliteter, utendørs svømmebasseng og praktutsikt over sørlandsbyen Arendal, neppe å forakte.

Når villaen i tillegg er frontet av et tv-konsept elsket av «hele» Norge, har du som eier gjerne sterke forutsetninger for å innkassere.

- Når du får landets beste markedsføring, må man benytte muligheten, ler Jan Morten Eskilt, som sammen med kona Kine Brasil, eier «Sophienborg» i sentrum av Arendal.

- Det handler om å smi mens jernet er varmt?

- He-he, ja det kan du si.

Stor prisforskjell

Paret kjøpte villaen i 2015, og bruker den som sin primærbolig. Fem år seinere ble den altså innspillingsgrop for tolvte sesong av NRK-suksessen som ruller over skjermen i disse dager.

- Interessen har vært stor, og samtlige som har tatt kontakt hittil har gjort det fordi de har sett «Mesternes mester» på tv. I januar alene ble halve utleieperioden booket, fortsetter Eskilt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer