Heidi's Bier Bar: - Rekorduke

Heidi's Bier Bar jubler etter at det amerikanske hangarskipet var på besøk i Oslo, og melder om rekord.

GOD KOK: Det var full fest på Heidi's Bier Bar ved Rådhuset i helga, skal vi tro barens drivere. Foto: Anette Beckhaug / Dagbladet
GOD KOK: Det var full fest på Heidi's Bier Bar ved Rådhuset i helga, skal vi tro barens drivere. Foto: Anette Beckhaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en snakkis i forrige uke at puben Heidi's Bier Bar ved Rådhuset i Oslo forventet storinntrykk på grunn av det amerikanske hangarskipet som besøkte Oslo, og at de godtok dollar som betaling.

Nå melder de at de aldri har hatt flere besøkende i løpet av en langhelg.

- Helga har vært helt magisk. Vi ble åpenbart et populært sted for både amerikanere og nordmenn. Rekorduke for Heidi's Oslo, opplyser Adrian Sneen, regionsjef i Rekom group, til Børsen.

- Lørdag hele uka

Baren, som har tema afterski og oktoberfest, har vanligvis bare én etasje åpen i hverdagen, men før helga åpnet de hele utestedet. Det utvidet også åpningstidene.

- Kan du sammenlikne helga med en annen hendelse?

- Det er vanskelig å sammenlikne med noe. Det har vært lørdag hele uka, sier Sneen.

Han vil ikke ut med konkrete omsetningstall.

- Stort rush

Rekom group oppbemannet de fleste utestedene og barene de driver i Oslo, mens hangarskipet var i hovedstaden.

Utelivsgiganten Noho var også blant dem som forberedte seg på storinnrykk før helga, det samme gjorde Akershus Gruppen, som har 18 utesteder i Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer