Afterski:

Helomvending:
- Gåsehud og tårer

Etter flere marerittår for afterski i landet, sier Stavkroa at alt det tapte er hentet inn igjen.

TATT IGJEN DET TAPTE: Stavkroa i Hemsedal sier de har dratt inn det de tapte under pandemien. Her fra vinterferien. Foto : Kristin Svorte / Dagbladet
TATT IGJEN DET TAPTE: Stavkroa i Hemsedal sier de har dratt inn det de tapte under pandemien. Her fra vinterferien. Foto : Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- «All my troubles seems so far away», sier majoritetseier i Stavkroa ved Hemsedal, Calle Johansen, til Børsen og mener at «gårsdagens» ringvirkninger fra pandemien er glemt.

Daglig leder på Laaven i Trysil, Tommy Åsheim melder «bånn gass!».

Nå sikter afterski-toppene inn på en knall påske, med mye snø, ski, fest og penger.

- Slipper jævlig mye mas

- Denne sesongen har vært helt fantastisk. Folka kommer, og her leveres det. Det har vært en veldig bra sesong, sier en lattermild Tommy Åsheim til Børsen.

Pipa har med andre lyd fått en helt annen lyd enn de seineste åra, hvor coronapandemien og restriksjoner i stor grad har stengt skifolket ute fra festlokalene.

Åsheim har vært blant de sterkeste stemmene i næringslivet, og gått hardt ut mot den forhenværende «meteren». Nå er alle sure miner i bakspeilet.

Den daglige lederen varsler nemlig en magisk påske, fullt av liv og stappa lokaler - og dermed klingende mynt i kassa. Den selverklærte partykongen ønsker nemlig å få fylt Laaven i Trysil med nesten 3000 mennesker hver dag.

- Påska er så svær! Det skal være 50 ansatte på jobb torsdag, fredag, og lørdag. Vi har innleid politi, vi har egen sjukepleier på plass. Dette vil koste nesten et helt årsverk, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer