Stengt av Mattilsynet:

- Helt forferdelig

Fjellhotellet ble stengt på stedet etter at Mattilsynets kom på uvarslet tilsyn. - Vi er veldig lei oss for det som har skjedd, sier daglig leder.

ROT: Det var mye som ikke stemte da Mattilsynet dro på kontroll hos Nordpå fjellhotell i Trøndelag. Foto: Mattilsynet
ROT: Det var mye som ikke stemte da Mattilsynet dro på kontroll hos Nordpå fjellhotell i Trøndelag. Foto: Mattilsynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Lokaler, innredning og utstyr er generelt skittent på hele kjøkkenet.»

«Det er svært skittent på gulvnivå.»

«Det er også muggdannelser under vaskemaskinen.»

Det var mye galt da Mattilsynet i midten av august besøkte Nordpå fjellhotell i Trøndelag, etter tips fra en person som mente at kjøkkenet hadde dårlig hygiene og rutiner.

På kjøkkenet fant kontrollørene en rekke feil, og fordi de mente at renholdet utgjorde en helsefare, valgte de å stenge det med umiddelbar virkning.

Det var Adresseavisen som først omtalte kontrollen.

- Trygt å spise her

Videre i rapporten skriver Mattilsynet at det var rust og muggdannelser i kjøleskap for drikkevarer, at mikrobølgeovn og vakuummaskin var skitten og at flere krydderbokser var svært klissete.

Adressa skriver at det også ble gjort funn av en kasse poteter med mugg og innpakket fisk med grålig farge og mye væske i pakken. Flere frysevarer hadde også gått ut på dato.

Daglig leder ved hotellet, Siri Ann Harper, sier til Dagbladet at de legger seg helt flate, og at de umiddelbart ryddet opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.