- Helt naturlig veiskille

DDE-vokalisten har bestemt seg for å selge seg ut av selskapet etter bare fem år.

SELGER: DDE-vokalisten har god grunn til å smile om dagen. Foto: Anders Grønneberg
SELGER: DDE-vokalisten har god grunn til å smile om dagen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Vokalisten i DDE, Bjarne Brøndbo, har solgt seg ut av bilinnsamlingsfirmaet Bil1din på Verdal, og solgt selskapet til en svensk gigant, Stena Recycling, skriver Trønder-Avisa.

- Det er ingen dramatikk i dette og helt naturlig veiskille for oss. Nå kan vi slippe til Stena og heller fokusere på det vi kan, sier Brøndbo til avisa.

I alt eier Brøndbo, gjennom Gebro Invest AS, 60 prosent av aksjene i verdalsselskapet. Retura Ir, som eier de resterende 40 prosentene i selskapet, beholder sin eierandel. Brøndbo og kona Lise Greftegreff eier begge over 40 prosent hver i Gebro Invest. Resterende andel eies av parets sønner.

Det har ikke lyktes Dagbladet i å komme i kontakt med Bjarne Brøndbo for en kommentar til saken.

Bil1din startet i 2017 opp som en satellitt for innsamling av bilvrak på Verdal. Selskapet åpnet to år seinere et fullskala mottaksanlegg i samme område.

- Vi ønsker oss inn på vrakbilmottaket, og med et anlegg i Verdal får vi et sterkere fotfeste i norddelen av fylket, sier Christian Lian, driftsdirektør i Stena Recycling, til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer