- Helt naturlig veiskille

DDE-vokalisten har bestemt seg for å selge seg ut av selskapet etter bare fem år.

SELGER: DDE-vokalisten har god grunn til å smile om dagen. Foto: Anders Grønneberg
SELGER: DDE-vokalisten har god grunn til å smile om dagen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Vokalisten i DDE, Bjarne Brøndbo, har solgt seg ut av bilinnsamlingsfirmaet Bil1din på Verdal, og solgt selskapet til en svensk gigant, Stena Recycling, skriver Trønder-Avisa.

- Det er ingen dramatikk i dette og helt naturlig veiskille for oss. Nå kan vi slippe til Stena og heller fokusere på det vi kan, sier Brøndbo til avisa.

I alt eier Brøndbo, gjennom Gebro Invest AS, 60 prosent av aksjene i verdalsselskapet. Retura Ir, som eier de resterende 40 prosentene i selskapet, beholder sin eierandel. Brøndbo og kona Lise Greftegreff eier begge over 40 prosent hver i Gebro Invest. Resterende andel eies av parets sønner.

Det har ikke lyktes Dagbladet i å komme i kontakt med Bjarne Brøndbo for en kommentar til saken.

Bil1din startet i 2017 opp som en satellitt for innsamling av bilvrak på Verdal. Selskapet åpnet to år seinere et fullskala mottaksanlegg i samme område.

- Vi ønsker oss inn på vrakbilmottaket, og med et anlegg i Verdal får vi et sterkere fotfeste i norddelen av fylket, sier Christian Lian, driftsdirektør i Stena Recycling, til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.