Nils Tham og Felice Jankell:

Hemmelighetsfull H&M-arving gifter seg

H&M-arving Nils Tham og skuespiller Felice Jankell gifter seg på et hemmelig sted i helga, ifølge Expressen.

LUKSUSPAR: Paret bor i en 389 kvadratmeter stor leilighet på Östermalm i Stockholm, med sønnen Winston. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSPAR: Paret bor i en 389 kvadratmeter stor leilighet på Östermalm i Stockholm, med sønnen Winston. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hennes & Mauritz-arving Nils Tham gifter seg med skuespilleren Felice Jankell i helga, ifølge den svenske avisa Expressen.

Avisa skriver at papirer er sendt inn til det svenske Skatteverket, og at «en stor gjeng» med gjester torsdag ble flydd til et hemmelig sted, der bryllupet blir avholdt.

Jankells utdrikningslag skal ha funnet sted i Paris i starten av juni, der de som deltok skal ha blitt fraktet dit med privatfly, ifølge avisa.

- Fantastisk å få feire

Og selv om paret er hemmelighetsfulle rundt bryllupet sitt, letta Jankell litt på sløret i et intervju med P4 Extra tidligere i sommer.

- Nå syns jeg at det er helt fantastisk, for jeg har funnet mennesket i livet mitt. Og jeg syns det er fantastisk å få feire med vennene sine, og de man elsker, sa hun da.

Til vanlig bor paret i en 389 kvadratmeter stor luksusleilighet på Östermalm i Stockholm, med sønnen Winston, som de fikk i 2019.

De disponerer også et skjærgårdshus, som Tham kjøpte i 2016 for 55 millioner kroner, og som siden da har gjennomgått en betydelig renovering.

Mektig familie

Nils Tham er sønn av Lottie Tham, som er en av H&Ms største eiere, og har en formue på rundt 23 milliarder svenske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.