Her er milliardærenes hytteparadis

I Blindleia boltrer kjente finansfolk og investorer som Petter Stordalen, brødrene Tvenge og Nicolai Tangen seg om sommeren.

BLINDLEIA: Milliardærenes hytter ligger tett som perler i den sørlandske skjærgården Blindleia. Her boltrer noen av Norges rikeste mennesker seg. Reporter: Mina Janssen / Foto og video: Lars Eivind Bones. Vis mer
Publisert

BLINDLEIA (Dagbladet/Børsen): Plassert midt i den sørlandske gnistrende skjærgården holder flere av Norges rikeste mennesker til om sommeren.

Øygapet som strekker seg fra Brekkestø i øst til Gamle Hellesund i vest er de rikes boltreplass.

Her holder kjente finansfolk og investorer som Petter Stordalen, brødrene Øystein og Torstein Tvenge, Nicolai Tangen, Ola Mæle og Karl Johan Sunde til - for å nevne noen.

Hytteparadisene ligger bare et steinkast unna Lillesand, og har en prislapp på opp mot 30 millioner kroner.

Eksklusive eiendommer

- Blindleia har alltid vært attraktivt og eksklusivt med mange flotte og påkostede eiendommer. Her har man mange steder som har mange av fasilitetene som mange ønsker seg, med romslige hytter, bra brygger, gode solforhold og fine opparbeidede tomter, sier Gustav Sædberg i Privatmegleren Sædberg og Lian i Kristiansand til Børsen.

Sædberg er den mekleren som har vært involvert i flest hyttesalg i Blindleia de siste 15 åra. Han legger ikke skjul på at de som kjøper en eiendom i det ettertraktede området er nøye på det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.