Lettkledd-bilde i boligannonse

Hevder de ble hacket

KrFU-leder oppgitt over bilde på eiendomsside. Selskapet selv sier at de ble hacket, og utelukker ikke anmeldelse.

LETTKLEDD: Det var dette bildet som fikk KrFU-lederen til å reagere.
LETTKLEDD: Det var dette bildet som fikk KrFU-lederen til å reagere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seint i går kveld ble et bilde hentet fra en prosjektside til eiendomsselskapet Atlas Utvikling delt på Twitter, blant annet av KrFU-leder Edel-Marie Haukland.

Årsaken til at bildet skapte oppmerksomhet var et bilde av en barmfager, lettkledd dame på et soverom. Bildet er brukt som illustrasjon til et eiendomsprosjekt.

«Hva tror du selges her ved første øyekast? Jeg er drittlei av at halvnakne kvinnekropper brukes ukritisk i reklame, fordi kropp selger», skrev Haukland på Twitter.

- Hacket

Atlas Utvikling skriver på sin egen nettside at de i går kveld ble gjort oppmerksom på at noen hadde tatt seg inn på deres nettsider og lagt ut et upassende bilde på en av deres prosjektsider.

«Vi tar sterkt avstand fra dette og opplever situasjonen som en tragedie. Bildet og siden ble tatt ned i natt, og vi jobber med å sette opp vår standard prosjektside», skriver selskapet selv på sin egen hjemmeside.

- Dette er en enorm tragedie. Det er ikke særlig mer å si, forteller arbeidende styreformann og partner i Atlas Utvikling, Magnus Viermyr, til Børsen.

- Vår antakelse er at noen har fått tak i passordet og kjørt en elendig spøk på vår bekostning. Kanskje har vi vært for slepphendte med passordet til nettsida, men det er for tidlig å si noe om. Vi har en intern prosess gående, men foreløpig vet vi ikke hvem som står bak. Det er foreløpig ingen som har påtatt seg skylda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.