Enke saksøker rederi

Hevder de lot mannen råtne

Kvinnen mener cruiserederiet lot hennes døde mann råtne i et kjølerom i seks dager. Nå går hun til søksmål.

SAKSØKES: Cruiserederiet Celebrity Cruises saksøkes for en million dollar av familien til Robert Jones, som i august døde om bord på cruiseskipet «Celebrity Equinox». Foto: Rex
SAKSØKES: Cruiserederiet Celebrity Cruises saksøkes for en million dollar av familien til Robert Jones, som i august døde om bord på cruiseskipet «Celebrity Equinox». Foto: Rex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Marilyn Jones saksøker cruiserederiet Celebrity Cruises etter at hennes mann Robert døde om bord under en seilas i Karibia.

Flere medier, deriblant britiske Independent, har omtalt søksmålet.

15. august i fjor døde Robert Jones av hjerteinfarkt på cruiseskipet «Celebrity Equinox».

- Ikke lagt i likhus

Ifølge søksmålet fra enka Marilyn ga personalet på skipet henne beskjed om at ektemannens kropp kunne tas av båten på neste stoppested, som var Puerto Rico - eller at den kunne være med skipet tilbake til endestoppet Fort Lauderdale i Florida.

På grunn av det hun angivelig fikk beskrevet som byråkrati på Puerto Rico, valgte hun å være med hele veien til Fort Lauderdale.

Men ifølge søksmålet, som er sitert av Independent, ble ikke ektemannen lagt i cruiseskipets likhus. Dette skal ha vært ute av drift, hevder hun i søksmålet.

Kjølerom

Vel framme på det amerikanske fastlandet skal en ansatt ved et begravelsesbyrå ha funnet Robert Jones' lik i et kjølerom for drikkevarer.

Ifølge Independent hevdes det i søksmålet at kjølerommet var betydelig varmere enn de lave temperaturene som er nødvendige for å korrekt kjøle et lik, og at Robert dermed hadde nådd avanserte stadier av forråtnelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer