Krypto-par har blitt sensasjon:

Hevder frosne embryoer hindrer fluktforsøk

En deltidsmagiker og «verdens verste» rapper ble tidligere i uka pågrepet etter milliardbeslag av bitcoin.

«VERDENS VERSTE RAPPER»: Musikkarrieren til Heather «Razzlekhan» har fått stor oppmerksomhet, men kanskje ikke helt slik hun hadde håpet. Foto: Skjermdump/Youtube
«VERDENS VERSTE RAPPER»: Musikkarrieren til Heather «Razzlekhan» har fått stor oppmerksomhet, men kanskje ikke helt slik hun hadde håpet. Foto: Skjermdump/Youtube Vis mer
Publisert

Tirsdag ble ekteparet Heather «Razzlekhan» Morgan (31) og Ilya «Dutch» Liechtenstein (34) pågrepet etter historiens største bitcoinbeslag. 119 754 bitcoin til en verdi av 575 millioner kroner ble stjålet under et hackerangrep mot en kryptobørs i 2016.

Verdien i dag er på svimlende 35,6 milliarder kroner.

Pressen har døpt ekteparet for «kryptoens Bonnie og Clyde», og det er ikke utenkelig at strømmetjenesten Netflix allerede legger planer for nok en oppsiktsvekkende true crime-fortelling.

Fart på rapperkarrieren

Det er spesielt Morgan, som går under artistnavnet «Razzlekhan», som har fått overskriftene til å hagle. Den 31 år gamle rapperen omtaler seg selv som «Krokodillen av Wall Street» og «den tyrkiske Martha Stewart».

Selv om Youtube-kontoen hennes nå er stengt, har musikkvideoene hennes fått massiv oppmerksomhet.

Og det er ikke musikktalentet hennes som trekkes fram. Flere kaller henne «den verste rapperen noensinne», og mener musikken hennes er et langt større lovbrudd enn den angivelige bitcoin-svindelen.

«Hennes opptreden er toneløs, versene er kleine og den tilhørende musikkvideoen er ikke mye bedre», skriver Engadget-blogger Igor Bonifacic om låta «Cutthroat Country».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer