Hockeylegende solgte «Exit»-villa

Det ble et relativt kort eierskap for den tidligere Vålerenga-treneren og kona. Nå er huset solgt for andre gang på under ett år.

LUKSUS: Villaen, som er bebodd av karakteren William i NRK-serien «Exit», og tidligere VIF-trener Roy Johansen i virkeligheten, er nå solgt. Foto: Arne Schram/Inviso Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi jobbet med flere interessenter. Dette er en vidunderlig eiendom, som har fått mye oppmerksomme og som har tiltrukket seg mange nysgjerrige, sier eiendomsmegler Stian Pøhner til Børsen.

For andre gang på ett år har han hatt oppdraget med å selge luksusboligen «Villa Bergstuen» på Svartskog utenfor Oslo. Huset kan, foruten sine fire soverom, strandrett og båtfeste, skilte med å ha vært kulisse i NRK-serien «Exit».

I august i fjor punget den tidligere hockeyspilleren Roy Einar Johansen (62) og kona Hanna Kjærnet ut 22,2 millioner kroner. Drøye ti måneder seinere står de to klare til å signere salgsdokumentene.

- Huset er solgt. Videre har jeg ingen kommentar, skriver Johansen i en SMS til Børsen.

- Fin avtale

Eiendommen ble lagt ut med en prisantydning på 24 millioner kroner. Stian Pøhner i Nordvik forklarer at den endelige salgssummen er konfidensiell.

- Partene ønsket det slik, men vi landet veldig godt på beina. Jeg er helt sikker på at både kjøper og selger er godt fornøyd.

- Du sier «landet godt på beina». Er det riktig å anta at villaen ble solgt over utropspris?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer