- Hoteller betaler nå 0 kr i husleie

Eiendomsmogul Christian Ringnes advarer politikerne: Skal han bidra mer i dugnaden, vil også han trenge hjelp av staten.

ADVARER: Investor Christian Ringnes er en stor eier av eiendom i Oslo. Han advarer mot å kreve større bidrag fra gårdeierne i dugnaden for å berge næringslivet gjennom coronakrisen. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
ADVARER: Investor Christian Ringnes er en stor eier av eiendom i Oslo. Han advarer mot å kreve større bidrag fra gårdeierne i dugnaden for å berge næringslivet gjennom coronakrisen. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har ennå ikke kommet til 1. april. Det er da regningene forfaller. Dette er veldig alvorlig, sier Christian Ringnes.

Ringnes er en av de største på eiendom i Oslo sentrum og kjenner selv på kroppen at økonomien er under full oppbremsning som følge av bekjempelsen av coronaviruset.

Han er positiv til at regjeringen i dag morges presenterte tiltak som vil gi bedriftene som sliter kontanter til løpende kostnader - blant annet husleie.

- Det man har sett til nå er bare forberedelsene på det folk ser komme. Heldigvis kommer denne pakken som ble presentert i dag morges, den har to veldig viktige punkter. Den inneholder en støtte til faste utgifter og man er opptatt av at det skal skje fort.

- Slik jeg leser det mellom linjene, vil bedriftene som er kommandert nedstengt få en veldig stor dekning av sine løpende utgifter, sier Ringnes.

0 i leie

Finansminister Jan Tore Sanner (H) var klokkeklar på pressekonferansen på at han forventer at utleierne også er med på dugnaden ved at de hjelper til med husleien for bedriftene som sliter.

Ringnes påpeker at de står midt oppi dugnaden - enten de vil eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer