Hudfletter Oslo kommune: ­- Bare provoserende

- Vi erfarer at både gårdeiere og regjeringen er med på spleiselaget. Den eneste som svikter nå, er kommunen.

NÆR FOLKETOMT: Oslo er under strenge smitteverntiltak. Det har fått dramatiske økonomiske konsekvenser for blant andre serveringsbransjen. Foto: NTB Scanpix
NÆR FOLKETOMT: Oslo er under strenge smitteverntiltak. Det har fått dramatiske økonomiske konsekvenser for blant andre serveringsbransjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det klart at regjeringens strenge smitteverntiltak forlenges. Det innebærer at alle skjenkesteder som barer, puber, nattklubber og liknende skal holde stengt.

Selv om pengekrana nå er skrudd igjen, må en rekke aktører i serveringsbransjen fortsatt forholde seg til Oslo kommunes leiekostnader og avgifter (Les unntakene lenger ned). Det får Bjørn Næss, administrerende direktør i Oslo Handelsstands Forening, til å se rødt.

«Samtidig med at Raymond (Johansen, journ.anm.) roper høyt om at regjeringen skal finne løsninger og være med på en felles dugnad - svikter han til de grader på å være med på denne selv.», skriver Næss i et innlegg hos Nettavisen.

- Kommunen svikter

Overfor Børsen opplyser Næss at OHF sendte en skriftlig henvendelse til byrådsleder Raymond Johansen (Ap) den 16. mars. Der foreslo næringsorganisasjonen en rekke tiltak som de mener vil bidra til å forhindre et konkursras i serveringsbransjen.

Artikkelen fortsetter under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer