Stein Erik Hagen:

- Hun får politianmelde meg

Stein Erik Hagen mener Rødt-leder Marie Sneve Martinussen har beskyldt ham for ulovligheter ved sin valgkampstøtte til Høyre. - Frekkere enn frekkest, sier Hagen.

IKKE BLID: Stein Erik Hagen liker ikke beskyldningene fra Rødt-leder Marie Sneve Martinussen. - Hun bruker Putins retorikk, skriver Hagen i en epost til Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IKKE BLID: Stein Erik Hagen liker ikke beskyldningene fra Rødt-leder Marie Sneve Martinussen. - Hun bruker Putins retorikk, skriver Hagen i en epost til Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

S«At den nye Rødt-lederen, Marie Sneve Martinussen, ser rødt er i og for seg ikke så mye å undre seg over, men at hun ser rødere på mine barns valg av bosted enn på sin egen forgjengers løgner og tyveri er, om ikke oppsiktsvekkende, så i alle fall verd å merke seg.», skriver Stein Erik Hagen i en epost til Dagbladet.

Den ferske Rødt-lederen sa til Dagbladet onsdag at Hagens støtte til Høyre «i praksis er en utenlandsk påvirkningskampanje på norsk politikk.»

Det mener Hagen er både feil og frekt:

«Når Rødt-leder Marie Sneve Martinussen fremsetter slike uriktige påstander, er hun i sannhet frekkere enn frekkest!», skriver Hagen.

«Det som uansett er oppsiktsvekkende er at Sneve Martinussen bruker Putins retorikk i et forsøk på å kneble sine politiske motstandere. Begrepet «utenlandsk påvirkningskampanje» lar Putin hefte ved dissidenter og organisasjoner som ikke går i takt med hans regime. Resultatet blir at opposisjonelle bringes til taushet eller jages i eksil.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.