Hyttesmell for Midelfart

Hermine Midelfart trues med pålegg og tvangsmulkt.

KOMMUNEN KREVER GREP: Nok en gang har det oppstått bråk rundt Hermine Midelfarts (t.h.) fritidseiendom på Tjøme. Her avbildet sammen med lillesøster Celina Midelfart (47) ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum
KOMMUNEN KREVER GREP: Nok en gang har det oppstått bråk rundt Hermine Midelfarts (t.h.) fritidseiendom på Tjøme. Her avbildet sammen med lillesøster Celina Midelfart (47) ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2007 kjøpte kosmetikkarving Hermine Midelfart (49) og ektemannen, eiendomsinvestor Peter T. Malling (49), ei hytte på øya Gryteskjær på Tjøme.

Siden har paret satt i gang omfattende byggeaktivitet på eiendommen - en prosess som har vært alt annet enn knirkefritt.

I november i fjor fikk ekteparet tilsyn av Færder kommune, som avdekket ei lang liste med det kommunen mente var feil og avvik i henhold til gjeldende tillatelser.

19 avvik

Ifølge lokalavisa Øyene, som først omtalte saken, svarte Peter Malling på tilsynsrapporten, der han sa seg sterkt uenig med kommunen på flere av punktene. Nå har Færder likevel sendt Hermine Midelfart varsel om pålegg og tvangsmulkt.

Kommunen lister opp 19 avvik som de enten ikke finner tillatelser til, eller som de mener er strid med tillatelsene som er gitt:

Dersom ekteparet ikke retter forholdene innen 1. desember i år, varsler kommunen pålegg og tvangsmulkt. Midelfart og Malling er gitt anledning til å søke om godkjenninger fram til nevnte dato.

I brevet fra kommunen heter det også at det gis frist til 1. desember for å komme med uttalelse om forhold som kan ha betydning for et eventuelt vedtak om pålegg og tvangsmulkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer